Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Rauwe gemarineerde zalmfilets in mosterdsaus - gravlax
- Ingrediënten:
- aquavit, brandewijn, grof zout, suiker, verse dille, zalmfilet en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Zweeds / Amerikaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aquavit, basilicum, bieslook, boter, citroen, citroengras, citroenmelisse, citroensap, grof zeezout, grof zout, kabeljauw, knoflook, komkommer, kristalsuiker, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, suiker, wodka, zalm, zalmzijde, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: