Gravad lax

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 34 in Jamie Oliver's kerstkookboek .

Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van geraspte biet met yoghurt

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Zeebaars met wintergroenten en citroensaus

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Bouillon met biet en mierikswortel

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Bietenrelish

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis