Gurkensuppe mit frischem Lachs - Kokkommersoep met verse zalm

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 143 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ribeye, Argentijnse, en maïs met chiliboter

delicious. magazine - 2013-10

Mosselen met venkel, gember en chilipeper

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Gepofte popcorn

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gevulde krab

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken