Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, rode wijn, rozemarijn, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer: