885 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotsuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Wafels met frambozen en slagroom

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, ei, framboos, melk, olie, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Klein kastanjesoepje

Ingrediënten:
hazelnootolie, kastanjechampignons, kastanjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, slagroom, witte vermout en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Left-over pastataartjes

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, gruyère, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, slagroom en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fazant met druiven

Ingrediënten:
blauwe druiven, boter, cognac, doorregen spek, fazanthen, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Prachtige carbonara met courgette

Ingrediënten:
courgette, courgettebloemen, ei, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, penne, slagroom, tijm en zeezout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse au sucre

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kipsalami

Ingrediënten:
dragon, eiwit, gekookte ham, kipfilet, knoflook, lente-uitjes, nootmuskaat, olijfolie, peper, pistachenoten, slablaadje, slagroom, witbroodkruim en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Geitenkaasbavarois

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwitten, geitenkaas, gelatineblaadjes, olijfolie, peper, radijsjes, rucola, slagroom, tomaat, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Frittata met courgette, munt en ricotta

Ingrediënten:
courgette, ei, extra vergine olijfolie, munt, peper, ricotta, slagroom en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fijnproeversalade

Ingrediënten:
aardappel, baby-uien, basilicum, citroensap, magere ham, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika's, slagroom, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:

Tomatenmoes

Ingrediënten:
gelatineblaadjes, rode paprika, olijfolie, tomaat, sjalot, slagroom, tijm, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Frisse tartaar van zalm en groene appel

Ingrediënten:
avocado, citroensap, dragon, groene appel, grof zeezout, kervel, komkommer, lente ui, olijfolie, shisokiemen, slagroom, sojasaus, zalmmoten en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

solomillo met cabrales-saus

Ingrediënten:
blauwe kaas, boter, brandewijn, cabrales, haasbiefstuk, olijfolie, slagroom, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Afrikaans / Spaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...