Gegrilleerde heilbot met gebakken Limburgse grotchampignons en wittwijnsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 82 in Neêrlands roem .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterde visbrochettes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Visschotel

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Paddestoelensaus

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Tartine de saumon aux huitres - Zalm'sneetje' met oestersaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan