Tagliatelle met doperwten, tuinbonen, room en parmezaanse kaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 62 in The naked chef .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Een van de beste lente-pasta's. Je kan best wat meer doperwten en tuinbonen gebruiken. Leng een beetje aan met kookwater van de pasta. Een frisse salade en vers gebakken brood erbij maakt het helemaal compleet.

- bijna 6 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Risotto van boekweit met doperwtjes recept - Food and Friends

Een recept uit

Spaghetti met doperwtenpesto – 5 OR LESS

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Lente - supergroene soep

Een recept uit

Risotto van boekweit met doperwtjes

Een recept uit