Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Een dag bij elBulli

Een boek van Ferran Adrià

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Een dag bij elBulli, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Chefs

Een dag bij ElBulli is precies wat de titel belooft. Aan de hand van prachtige foto’s met het daarbij behorende tijdstip volt het boek een dag lang het reilen en zeilen bij bij Elbulli, het beste restaurant van de wereld, gevestigd in Roses aan de Costa Brava.
Door dit kijkje achter de schermen, de uitleg over hoe het is als gast te worden ontvangen, en de kunstzinnige foto’s van de revolutionaire gerechten, krijg je als lezer echt het idee dat je deelgenoot wordt van een geheim: het mysterie-elBulli.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Een dag bij elBulli

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

Mosselen met zeewier en verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bessenwier, dragon, dulse, mosselen, munt, nori, peterselie, rijstazijn, rode tosaka, shiraita-kombu, suiker, wakame, xanthaangom, zeekraal en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

Langoustines met quinoa

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gedroogde chilipeper, kefir, koriander, langoustines, lente-ui, metil, olijfolie, quinoa, quinoascheuten, tomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:

Meloen met ham

Ingrediënten:
algin, calcic, iberische ham, kanteloepmeloen, xanthaangom en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

'Folie'-salade

Ingrediënten:
algin, artisjokken, bergamotbloemen, bliktonijn, bloem, brood, calcic, extra vergine olijfolie, gefermenteerde melk, geitenmelkyoghurt, gist, harde bloem, hazelnoten, ijsplantjes, kattenklauw, knoflook, komkommerbloemen, laurier, lecite, macadamianoten, mató, melk, pa-ha, postelein, rozemarijn, sherryazijn, tonijnkuit, xanthaangom, zout en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:

Sferische groene olijven

Ingrediënten:
algin, calcic, citroen, extra vierge-olijfolie, groene verdiaolijven, knoflook, rozemarijn, sinaasappel, tijm, xanthaangom en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:

Thaise nimf

Ingrediënten:
basilicum, kokos, komkommer, koriander, korianderscheuten, madraskerrie, pinda's, rode currypasta, suiker, tamarindepasta en wit sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

Aards

Ingrediënten:
aardappels, agaragar, arachideolie, ascorbinezuur, bietenscheuten, eekhoorntjesbrood, gelatine, melk, metil, pinda’s, rodekoolscheuten, slagroom, venusrijst, vloeibare stikstof, witte misopasta, wittetruffelolie, zoethout, zoethoutpasta, zomertruffel, zonnebloemolie, zout en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

Dooi

Ingrediënten:
ascorbinezuur, basilicum, bernagiebloemen, bernagiescheuten, eiwitpoeder, fondant, gelatine, glucose, groene dennenappels, groene shiso, isomalt, koffie, olijfolie, pijnpitten, rode shiso, suiker, vloeibare stikstof, zoethoutpasta en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Drinken / cocktails uit Een dag bij elBulli:

Margarita

Ingrediënten:
citroen, cointreau, Himalayazout, lecite, suiker, tequila en zout

Soort:
vegetarisch
Toon alle 30 recepten in dit boek