Sferische mozzarella
★
★
★
★
★
Een recept van Ferran Adrià.
Je vindt dit recept op pagina 300 in Een dag bij elBulli .
- Gang:
- snack of tussendoortje
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Tomatenmozzarella helemaal van nu: soufflé en koepel van mozzarella. marshmallow van olijfolie met basilicum en zeewier en tomatenchips - HeerlijkZoeken NederlandFacebookTwitterPinterestEmailWhatsappFacebookTwitterPinterestEmailWhatsapp

Tomatenmozzarella helemaal van nu: soufflé en koepel van mozzarella. marshmallow van olijfolie met basilicum en zeewier en tomatenchips

Tomatenmozzarella helemaal van nu: soufflé en koepel van mozzarella. marshmallow van olijfolie met basilicum en zeewier en tomatenchips
E WLemon Strips
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]](/uploads/book/cover/19445/thumb_vol-4-angle.png)