69 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebloemboterbrooddroge witte wijneiextra vierge olijfoliegroentebouillonkaneelknoflookoliepeperpeterselieplantaardige oliesjalotslagroomspecerijenspinaziesuikertijmuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Notenbechamel

Ingrediënten:
cashews, citroensap, gistvlokken, nootmuskaat, olijfolie, water en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Crosne

Ingrediënten:
citroensap, crosne, grof zout, nootmuskaat, olijfolie, peper, topinamburpuree en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Brandade de morue

Ingrediënten:
citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, olijven, witbrood en witte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde slakken - petits-gris à l'aixoise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, grof zout, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rundermerg, sjalot, venkelzaad en wijngaardslakken

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Perzische runderstoofschotel

Ingrediënten:
bataat, citroensap, diepvriesdoperwtjes, extra vergine olijfolie, gele spliterwten, gemalen kaneel, mager runderstoofvlees, moesappel, nootmuskaat, rozijnen, runderbouillon, ui, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
stoofgerecht / vlees / feestdagen
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

parelhoen met saffraan-notensaus

Ingrediënten:
amandelen, brood, citroensap, fino sherry, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, parelhoen, saffraandraadjes, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hazerug in druivensaus

Ingrediënten:
blauwe druif, citroensap, crème fraîche, gemberpoeder, hazenrug, jeneverbes, knolselderij, nootmuskaat, olie, rode wijn, ui, verse peterselie, vossebessengelei, witte peper, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
wild
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Parmezaansoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalotten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Runderkroketten met dadelchutney

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dijonmosterd, eiwit, laurier, nootmuskaat, olie, paneermeel, panko, runderbouillon, rundersukade, slagroom, worcestersaus en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Harira met snijbiet, tomaten en oregano

Ingrediënten:
bleekselderij, chana dal, citroensap, geelwortelpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, lamsnek, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, snijbiet, tarwebloem, tomaat, ui, verse koriander, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...