Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Literalicious: