Recept uit Deutsche Küche:
Gekonfijte ui
- Ingrediënten:
- citroen, olijfolie, rode ui, rode wijn, suiker en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vegan / inmaak / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, fijne kristalsuiker, gember, knoflook, komkommer, koriander, laurier, limoen, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Sri Lanka Food:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit The big green egg book:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Raapsteeltje: