Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Börek met lamsvlees
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, eidooier, knoflook, lamsgehakt, melk, olijfolie, rode ui, specerijen voor lamsvlees en yoghurtdeeg
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: