Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Vijgen uit de oven met rauwe ham en tijm
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rauwe ham, tijm en vijgen
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, ei, gekookte ham, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmaham, peper, peterselie, prosciutto, rauwe ham, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Keukendagboek 2:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Beginspiration:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek: