Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, ei, kastanjechampignons, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro: