Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfshaas met wit van prei
- Ingrediënten:
- kalfshaas, olijfolie, prei, slagroom, venkelzaad en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: