Gepocheerde konijnenrugfilet, gegratineerde prei, raviol gevuld met ui en truffel, romige rozemarijnsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Arjen Woudenberg.
Je vindt dit recept op pagina 53 in The Last Waltz .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- castric
- eidooier
- extra vergine olijfolie
- fijn zeezout
- gevogeltefond
- jonge prei
- konijnenfond
- konijnenkarkas
- konijnenparure
- konijnenrug
- limoensap
- olijfolie
- pastabloem
- patentbloem
- rode biet
- room
- rozemarijn
- sjalot
- truffel
- ui
- witte wijn
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.