Arjen Woudenberg

We hebben één boek van Arjen Woudenberg waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Arjen Woudenberg? Registreren is gratis!

Boeken van Arjen Woudenberg

Recepten van Arjen Woudenberg

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:

Terrine van Limburgs konijn met truffel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, ganzenlever, kalfsfilet, katenspek, konijnenbout, konijnenfond, konijnenlever, konijnenrug, peper, sjalot, truffeljus, vetspek, wild en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
paté/terrine
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Witlof in bruin bier met duinkonijn

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, olijfolie, peper, slagroom, trappistenbier, ui, verse bieslook, verse tijm, witlof en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenrug met pruimen

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, droge witte wijn, gedroogde pruimen, kippenbouillon, konijnenrug, peper, sjalot, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn met pruimedanten

Ingrediënten:
bier, bouquet garni, bruine rietsuiker, chocolade, knoflook, konijn, prei, pruimedant, scherpe mosterd, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:

Slaatje van konijn met spekreepjes

Ingrediënten:
arachideolie, babymais, boter, cider, konijnfilet, mayonaise, mosterd, notenolie, paddenstoelen, peper, pijnappelpitten, rookspek, sjalot, sla en zout

Soort:
salade / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

blanquette van konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, charlotte aardappelen, eigeel, knoflook, konijn, kruidnagel, peper, prei, room, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn met olijven

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groene olijfolie, groene olijven, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, konijnenpoot, room, rozemarijn, tijm, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Risotto met konijn en druiven

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, groene olijven, konijnenbout, kruidenazijn, langkorrelige rijst, muskaatdruiven, olie, peper, rozemarijn, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:

Pastei van konijn

Ingrediënten:
amsterdamse uitjes, cornichons, gelatine, grove mosterd, kippenfond, knolselderij, konijnenbout, laurier, prei, tijm, ui, verse dragon, winterpeen en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Gebraden konijn met tuinbonen

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, gekonfijte tomaten, gerookt buikspek, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, konijn, kropsla, marjolein, olijfolie, peper, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinbonen, ui, water, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Engelse pie met konijn

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, konijnenvlees, room, spekvet, ui, versgemalen zwarte peper, water, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Mosterd voor de maaltijd - konijn met slakken

Ingrediënten:
amandelen, boterham, kaneel, knoflook, konijn, madeira, olijfolie, paprika, peper, picada, saffraan, selderij, slakken, tijm, tomaat, ui, water, wijnazijn, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Alle recepten van Arjen Woudenberg