Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Gebraden kalfsvlees met sinaasappel & citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kalfsfricandeau, knoflook, olijfolie, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tijm, witte wijn en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, ei, fruit, groente, kalfsbotten, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: