Kalfsescalope met Bayonneham

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 192 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Asperges blanches habillées | Witte asperges in een deken

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Raapstelensoep

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bruschetta met buffelmozzarella, groenten en Bayonneham

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Hamsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen