Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, eidooier, kalfsvlees, knoflook, komkommer, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: