Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 160 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Flensjes met gerookte zalm - crêpes al salmone affumicato

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Vijgen op Russische wijze

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Black Butter Emulsion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Ansjovisboter

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen