689 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeigedroogde oreganogehaktknoflookkorianderkruidenolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uisuikertijmtomaatuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Ovenschotel van orzo met mozzarella en oregano

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, citroen, groentebouillon, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, orzopasta, parmezaanse kaas, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Harira met snijbiet, tomaten en oregano

Ingrediënten:
bleekselderij, chana dal, citroensap, geelwortelpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, lamsnek, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, snijbiet, tarwebloem, tomaat, ui, verse koriander, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Recept uit Vegan, Schnell Schnell:

Walnootragout

Ingrediënten:
gedroogde oregano, gedroogde tomaten, olijfolie, oregano, peper, tomaten, tomatenpuree, walnoten en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Pittige groenteburgers

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, kastanjechampignons, olijfolie, oregano, rode kidneybonen, rode ui, tabasco, tomatenpuree, verse tijm en volkorenbrood

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Pizza met tomaat, paprika en vegetarische kaas

Ingrediënten:
kerstomaat, mozzarellabolletjes, olijfolie, oregano, pizzadeeg, rode paprika, tomatenpuree en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Tamelijk correcte tuinbonen

Ingrediënten:
boter, olijfolie, oregano, salie, sjalot, tomatenpuree, tuinbonen, zongedroogde tomaat en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:

Huevos rancheros

Ingrediënten:
cheddar, eieren, jalapeñopeper, olijfolie, oregano, paprika's, tomatenpuree, tortilla's en ui

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Tagliatelle bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, marjolein, olijfolie, ontbijtspek, oregano, rode wijn, rundergehakt, slagroom, tagliatelle, tomaatblokjes, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en wortel

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Vegan pizza met paprikapesto

Ingrediënten:
citroen, kastanjechampignons, courgette, knoflook, olijfolie, oregano, pizzadeeg, tomatenpuree, vegesaan, verse munt, walnoten, witte miso, zout en zwarte peper

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Pastasaus van ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, olijfolie, oregano, rode ui, tomatenpuree en tomaten uit blik

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Groentepizza

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde rozemarijn, harde geitenkaas, courgette, olijfolie, oregano, pizzadeeg, suiker, knoflook, tomatenpuree, tomaten uit blik, uien en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Ossenhaas met chimichurri

Ingrediënten:
ansjovisfilet, grof zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, ossenhaas, peterselie, rode peper, rode wijnazijn, tomatenpuree en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Bijgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Ratatouille

Ingrediënten:
bouquet garni, extra vergine olijfolie, oregano, rode paprika, rode peper, suiker, tomatenpuree, venkelknol en zeezout

Keuken:
Provençaals
Haal meer recepten op...