Asperges
verrassend veelzijdige recepten
We hebben 46 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Asperges , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wanneer de lente weer in het land is, kunnen we zo stilaan uitkijken naar het begin van het aspergeseizoen. De koningin der groenten wordt ze genoemd, of ook nog: het witte goud. Het is een groente die smelt op de tong, een exquis product dat een apart kookboek verdient, want er zijn slechts weinig groenten die zich op zoveel manieren laten variëren, combineren en serveren.
Aantekeningen
bij dit boek
Volledige titel:'Asperges: verrassend veelzijdige recepten'
- meer dan 3 jaar geleden door luk warlop geplaatst
.
Auteurs zijn Veronique De Meyer en Michel De Meyer
- meer dan 3 jaar geleden door luk warlop geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Asperges
Een greep uit de 46 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: asperges, dashi en gember
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: asperges, bieslook, boter, eieren, nootmuskaat, peper, peterselie, zout en zuring
Ingrediënten: asperges, linzen, olijfolie, peper, tijm, tomaten, ui en witte wijn
Ingrediënten: asperges, bieslook, boter, citroen, ei, peper, peterselie, tongfilets en visfond
Ingrediënten: asperges, ciabattabrood, olijfolie, tijm en tomaten
Soort: hapjes
Ingrediënten: asperges, komijnzaad, olie, suiker, worteltjes en zilveruitjes op azijn
Soort: salade
Ingrediënten: asperges, mayonaise, nootmuskaat, philadelphia-roomkaas, pijnboompitten, room en wasabi
Soort: salade
Ingrediënten: asperges, boter, ei, groentebouillon, kruidentuiltje, nootmuskaat, peper, room en zout
Soort: soep/bouillon / suikerwerk
Ingrediënten: asperges, bieslook, bladerdeeg, cantharellen, ei, knoflook, olijfolie, peper en witte vermout
Ingrediënten: asperges, kokosmelk, olijfolie, rode currypasta, scampi en ui
Ingrediënten: asperges, cayennepeper, eieren, emmental geraspt, krabvlees, nootmuskaat, peper, room, taartbodem van bladerdeeg en zout
Ingrediënten: asperges, bloem, boter, grountebouillon, paprikapoeder, peper, peterselie, selder, spinazie, water, wortelen en zout
Soort: soep/bouillon / suikerwerk
Ingrediënten: asperges, boter, kappertjes, limoensap, olijfolie, peper, peterselie, zalm met huid en zout
Ingrediënten: asperges, olijfolie, penne, peper, tomaten en oregano
Ingrediënten: babyartisjok, citroensap, olijfolie, peper, peterselieasperges, tomaat en wittewijnazijn
Soort: salade
Ingrediënten: arachideolie, asperges, citroen, droge witte wijn, ketjap, peper, sojascheuten en zalmfilet
Ingrediënten: asperges, boter, citroen, groentebouillon, kruidenbuiltje, peper, sjalotten, water, witte wijn, wittewijnazijn, zonnevisfilet en zout
1 notitie
Ingrediënten: asperges, eieren, gerookte spekblokjes, nootmuskaat, olijfolie, pasta, peper en room
Ingrediënten: asperges, coquilles, inktvis, opgelegde gember, sojasaus en wasabipasta
Ingrediënten: asperges, gelatine, gerookte zalm, peper, room en zeekraal
Soort: paté/terrine
Toon alle 46 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789002219627
ISBN10
9002219628