Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Erwtensoep met basilicum
- Ingrediënten:
- aardappel, basilicum, bleekselderij, hamschijf, laurier, spliterwten, ui en wortel
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: