Slavinkjes van kardoen met basilicum en op de huid gebakken kabeljauw

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 187 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .

Keuken:
Hollands
Gang:
voorgerecht / tussengerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Haloumi met tomaten en basilicum

Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Kip met verse kruiden en een venkelsalade

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Crème fraîche met groene kruiden

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Rodemulfilet, bedekt met basilicum en filodeeg, hierbij een stoof van opperdoezer-ronde, doperwten en flinters sukade

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks