Zoute boter

Zoek naar zoute boter in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zoute boter in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zoute boter recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zoute boter:

Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:

Arme Ritter - Wentelteefje

Ingrediënten:
aalbessenmarmelade, brioche, ei, kaneel, marsepein, melk, poedersuiker, room, rozenbotteljam, sinaasappellikeur, suiker, vossenbesmarmelade, vruchtenbrandewijn, witbrood en zoute boter

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Zweeds smörgåsbord

Ingrediënten:
aquavit, augurk, bismarckharing, bokking, boter, danish blue, dille, gekookte ham, gemarineerde haring, gerookte paling, gerookte zalm, gevulde eieren, goudse kaas, gravad lachs, haringsla met rode biet, knäckebröd, komkommer, komkommersla, kummel, leverpastei, mixed pickles, oostzeeharing, room, roommarinade, rosbief, tartaar, tilsiter, tomaat, vleessalade, zalm in gelei, zalm in mayonaise, zilverui, zoute haring, zoute haring in zure room en zure haring

Keuken:
Zweeds
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees / worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Vis in zure room

Ingrediënten:
baars, boter, citroensap, heilbot, kabeljauw, peper, plantaardige olie, schelvis, snoek, zout, zoute haring en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Scherrers tartare - tartara alla scherrer

Ingrediënten:
augurk, boter, groene appel, olijfolie, peper, sjalot, verse bieslook, volkoren brood en zoute haring

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Nieuwpoortse waterzooi

Ingrediënten:
boter, bouillon van kleingesneden groenten, crème fraîche, grietfilet, kabeljauwfilet, kervel, peterselie, poonfilet, scharretongfilet, scholfilet, tarbotfilet, tongfilets, wijtingfilet, witte peper, zeebaarsfilet, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet en zeewolffilet

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardappelharingovenschotel

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, bloem, boter, gekookte ham, slagroom, ui en zoute haring

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Blini's

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, crème fraîche, ei, gerookte zalm, gist, kaviaar, melk, smetana, suiker, zout, zoute haring en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Makkelijke kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, kerrie, knoflookteen, peper en zout, room, roomboter, sjalot, volle melk en zoute sojasaus

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Lak van soja en sesam

Ingrediënten:
anijsster, citroengras, gemberwortel, mirin, sesamolie, sjalot, sushi-azijn, zonnebloemolie en zoute sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De vrolijke keuken:

Pindakaas voor beginners

Ingrediënten:
bacon, maïsolie, zonnebloemolie en zoute pinda’s

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Smaakbijbel:

Wortelsalade met pinda's

Ingrediënten:
arachideolie, rode wijnazijn, sesamolie, wortelen en zoute pinda’s

Keuken:
Brits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Vietnamese 'noedel'-salade

Ingrediënten:
bavette (vlees), courgette, gember, gezouten pinda's, keto, kokosolie, koriander, limoensap, rode chilipeper, sesamolie, sojasaus, tamari, verse muntblaadjes, vissaus en witte rammenas

Keuken:
Vietnamees
Soort:
salade
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kruidige varkensknoedels met pinda's

Ingrediënten:
arachideolie, chiliolie, eiernoedels, kippenbouillon, knoflook, lichtbruine suiker, rode chilipepers, sesamolie, sojasaus, varkensgehakt en zoute pinda’s

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Smørrebrød

Ingrediënten:
augurk, boter, bruin brood, citroen, danablu, deense viskuit, dille, ei, eierdooier, garnalen, gerookte zalm, kappertjes, komkommer, margarine, ontbijtspek, peper, peterselie, radijs, roggebrood, slabladen, tomaat, tonijn in blik, ui, visfilet, vleeswaren, witbrood, zilveruitjes, zout en zoute haring

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Zalmfilets gemarineerd in sap van watermeloen

Ingrediënten:
sake, sesamzaad, gember, watermeloen, watermeloensap, zalmfilet, zonnebloemolie en zoute sojasaus

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte asperge met noten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, asperge, cashews, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, hazelnoten, knoflook, maïsolie, pinda's en sojasaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente