Haring in tomatensaus - tomatsill

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 122 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
brunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vis / pekel en marinades

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gewürztomaten / Kruidentomaat

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Parelhoenragout met sauce royale

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Hüftbraten vom Atterochsen mit Sandmöhren und Pekannüssen bei Niedrigtemperatur gebraten / Staartstuk van atterossen met zomerwortel en pekannoten (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Dressing met angosturabitter en groene kruiden

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades