Parelhoenragout met sauce royale

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 193 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zoete stoof van kippendij en abrikozen

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Truffelsaus

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Broodsoep

Een recept uit  - Deutsche Küche

Wurzelsuppe von Sellerie und Roter Bete - Wortelsoep met selderij en rode biet

Een recept uit  - Deutsche Küche