Scherrers tartare - tartara alla scherrer

Je vindt dit recept op pagina 120 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Duits / Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfsborst met mayonaise - petto alla maionese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Stamppot boerenkool

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Kalfsblanquette

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Barquettes met sardine

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel