Citroenmelisse

Citroenmelisse wordt beschouwd als groene kruiden.

Alternatieve naam: citroenmelisseblaadjes.

Zoek naar citroenmelisse in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met citroenmelisse in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste citroenmelisse recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient citroenmelisse:

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kaffirolie

Ingrediënten:
citroenmelisse, kaffir limoenschil en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Wheel of fortune

Ingrediënten:
ananasgel, ananasroomijs, basilicum, biscuit, citroenmelisse, gemarineerde ananas, kokoscrème, kokosrasp, kokosschuim, komkommersla, limoenconfit en lychee

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Dungeness Crab

Ingrediënten:
amandelolie, citroenmelisse, krabvlees, lente-ui, limoensap, mayonaise, seizoenkruiden en vanillemerg

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Diner / nagerecht uit Nooit meer diëten:

ijslolly's

Ingrediënten:
aardbeien, banaan, blauwe bessen, braambessen, citroenmelisse, kiwi's, mango, munt en zoete witte druiven

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Recept uit Groot handboek koken:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
basilicum, citroenmelisse, dragon, munt, rozemarijn, tijm en wittewijnazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Sinaasappelrijstgebakjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bladgelatine, citroenmelisse, dessertrijst, geconcentreerd sinaasappelsap, kaneelstokje, kardemom, limoenschil, serehpoeder, slagroom en zure room

Soort:
rijst / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Druivensalade

Ingrediënten:
citroen, citroenmelisse, druiven, druivensap, gekonfijte citroenschil, gemalen hazelnoten, krenten en rozijnen

Soort:
fruit