276 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercrème fraîchedilledragoneiknoflookmayonaisemelkoliepeperpeterseliesjalotslagroomsuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
zout en peperzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Recept uit Smakelijke salades:

Green goddess

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, peper, tuinkruiden en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / mosterd
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmkoekjes

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, olie, verse dille, verse peterselie, visbouillon, witbrood en zalmfilet

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Zalmschuim

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie, rode zalm uit blik, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Duif met dragon en blauwe druiven

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, druivengelei, druivensap, duivenborstjes, olijfolie, peper, slagroom, tijm, venkel, venkelzaad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Lam met appelen

Ingrediënten:
appelsap, boter, cider, citroenrasp, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamsvlees, moesappel, olijfolie, peper, room, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde zalm met kruidge olie

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, grof zeezout, korianderzaad, olijfolie, verse gemengde kruiden en zalmfilet

Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Fazant met port

Ingrediënten:
boter, citroensap, fazanthen, olijfolie, paprikapoeder, peper, port, slagroom en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Yoghurt-kruidenssaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, room, rozemarijn, tijm en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:

Gerookte zalmsalade

Ingrediënten:
avocado, citroensap, dille, gerookte zalm, olijfolie, room, roomkaas, selderijstengel, ui en waterkers

Soort:
salade / vis
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Midden-oosterse dipsaus

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, knoflook, lavashbrood, olijfolie, peterselie, ui en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Geblakerde bosuidip met boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, bosui, citroensap, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, roomkaas, zonnebloemolie, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Cocktail met geroosterde garnalen

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, garnaal, ijsbergsla, mango, mayonaise, olijfolie, slagroom, tomatenketchup en worcestersaus

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

garnalen cocktail

Ingrediënten:
citroenijs, citroensap, droge sherry, garnalen, groene paprika, meloen, olijfolie, rode paprika, sla, tabasco, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...