Bavarois van yoghurt en aardbeien

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 234 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
siroop

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ratafia van aardbeien

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Aardbeien-rozensiroop

delicious. magazine - 2011-07

Champagnebarracuda

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Aardbeienjam

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel