Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Linsensalat mit Fenchel / Linzensalade met venkel
- Ingrediënten:
- gele linzen, laurier, olijfolie, venkeltopping, water en zout
- Soort:
- salade / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Smokey goodness:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Spis:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie: