Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Faraona in salmi - Gestoofde parelhoen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kippenlever, laurier, olijfolie, parelhoen, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, knoflook, knolselderij, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch uit Jamie's Amerika:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Soepen:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Modernist Cuisine [2]: