Faraona in salmi - Gestoofde parelhoen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 120 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gallina in salmi - Gestoofde kip

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Kippenlevers in gelei

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Fagioni in salmi - Gestoofde fazant

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Tagliatelline met kippenlevertjes

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta