Elizabeth Romer

We hebben 6 boeken van Elizabeth Romer waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Elizabeth Romer? Registreren is gratis!

Boeken van Elizabeth Romer

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Elizabeth Romer

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tagliatelle met ragù uit Umbrië

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, crème fraîche, gedroogde paddenstoelen, kip, kippeningewanden, mager kalfsvlees, nootmuskaat, prosciutto, tagliatelle, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
saus / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Bruschetta

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, olijfolie, toscaans brood, witte truffel en zwarte truffel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polpette - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, broodkruim, ei, kipfilet, knoflook, mortadella, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Sanguinaccio - Bloedworst

Ingrediënten:
bouillon, broodkruimels, gekonfijt fruit, kaneel, koriander, nootmuskaat, pijnboompitten, sultana's, varkensbloed, varkensdarm, witte peper en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Aquacotta con funghi - Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bouillon, eekhoorntjesbrood, ei, ingemaakte tomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, toscaans brood, water, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Aardappelgnocchi

Ingrediënten:
bloem, ei, kruimige aardappelen, water en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Bechamelsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Alle recepten van Elizabeth Romer