Elizabeth Romer

We hebben 6 boeken van Elizabeth Romer waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Elizabeth Romer? Registreren is gratis!

Boeken van Elizabeth Romer

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Elizabeth Romer

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Lunch / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Pinzimonio

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, radijs, selderij, venkel, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Lijster met jeneverbessen

Ingrediënten:
jeneverbessen, kippenlever, knoflook, laurier, lijster, olijfolie, peper, rode wijn, toscaans brood en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Sanguinaccio - Bloedworst

Ingrediënten:
bouillon, broodkruimels, gekonfijt fruit, kaneel, koriander, nootmuskaat, pijnboompitten, sultana's, varkensbloed, varkensdarm, witte peper en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polpette - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, broodkruim, ei, kipfilet, knoflook, mortadella, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Bechamelsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Guatelli in umido

Ingrediënten:
boter, cantharellen, knoflook, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, peterselie, rundvlees, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Porcini al griglia

Ingrediënten:
bonenkruid, eekhoorntjesbrood, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / vegan / paddenstoelen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Stracotto - Runderstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, pancetta, prosciutto, rode wijn, runderbovenbil, runderstaartstuk, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Alle recepten van Elizabeth Romer