Fagioni in salmi - Gestoofde fazant

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 120 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebraad van waanzinnig wild gevogelte met polenta zoals het hoort

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Gebraden fazant met savooiekool, kastanjes en rode wijn

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Volailles en escabèche - Koud gevogelte in citroengelei

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Braised Pheasant with Ceps, Chestnuts and Bacon - Gesmoorde fazant met eekhoorntjesbrood en bacon

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book