Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Lamsbout anders
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper en zout, rozemarijn, vlees en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, kippenbouillon, lamsvlees, munt, olie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: