Gebraden lamsbout met abrikozen en tijm

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 115 in The naked chef .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Abrikozenpuree

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Abrikozencompote - compote d'abricots

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Abrikozenpuree

Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Apricot Sauce - Abrikozensaus

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams