Recept uit Vegan Genial:
Koriander-Walnuss-Frikadellen mit Rotkohlsalat
- Ingrediënten:
- koriander, olie, rijstmeel, rode koolsalade, rode ui, sinaasappel-sojasaus, sojasaus, tofu, vijfkruidenpoeder, walnoten en zout
- Soort:
- vegan / soja
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, gember, knoflook, kokosmelk, komkommer, kurkuma, lente-ui, limoen, limoensap, munt, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, sojasaus, suiker, ui, vissaus, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vegan Genial:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Indorock:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van I'm a foodie:
Basisrecept uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit India:
Recept uit Espumas & Mousses:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten: