Anne Wilson - Indonesisch koken

Indonesisch koken

Een boek van Anne Wilson

We hebben 31 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Indonesisch koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Indonesisch koken

Een greep uit de 31 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Pindasaus

Ingrediënten:
citroensap, gember, knoflook, mangochutney, pinda's, sambal oelek, sojasaus, trassi, ui en water

Soort:
saus/dressing/jus

Hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Nasi Goreng

Ingrediënten:
arachideolie, ei, garnalen, kipkarbonade, knoflook, lente-ui, paprika, rijst, sambal oelek, sojasaus en wortel

Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Kip met ananas

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, drumsticks, gember, knoflook, rode peper, santen, ui en water

Keuken:
Indonesisch

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Groentecurry

Ingrediënten:
aardappels, arachideolie, aubergine, chinese kool, citroensap, citroenschil, garnalenpasta, gember, kerriepoeder, knoflook, santen, suikererwten, ui, water en wortel

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Ananascurry

Ingrediënten:
ananas, gember, kardemonpitten, kemirienoten, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, munt, olie, sambal oelek, sjalotjes en water

Voorgerecht uit Indonesisch koken:

Groentensoep met rundvlees

Ingrediënten:
chinese kool, citroengras, gemberwortel, kemiri, knoflook, kurkuma, laurierblad, olie, paprika, runderborst, sojasaus, taugé en water

Soort:
soep/bouillon

Voorgerecht uit Indonesisch koken:

Groentesoep met bami

Ingrediënten:
bami, bloemkool, chinese kool, djinten, ketoembar, kippenbouillon, lente-uien, sojasaus en tomaat

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Grote garnalen met pinda's

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, citroenschil, garnalen, gember, ketoembar, knoflook, kurkuma, lente ui, ongezouten pindas en sambal oelek

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Lamscurry

Ingrediënten:
bliktomaten, citroengras, gember, kaneelpijpje, kardemomzaad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, lamsschenkel, olie, santen, ui, water en zwarte peperkorels

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Kip 'Pandang'

Ingrediënten:
citroengras, gember, kipfilet, knoflook, kurkuma, limoensap, pepertjes, santencrème, tomaten en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Rendang

Ingrediënten:
citroengras, gember, kerriebladeren, knoflook, koriander, kurkuma, lendebiefstuk, rode pepers, santen, tamarinde, uien en water

Keuken:
Indonesisch

Hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Runderfilet met kokos

Ingrediënten:
arachideolie, citroenschil, gember, knoflook, kokos, koriander, kurkuma, lente uitje, palmsuiker en runderfilet

Soort:
hoofdgerecht - vlees
Toon alle 31 recepten in dit boek