I'm a foodie

Wanneer we eten, wat we eten, en hoe we eten… Da’s echt een wereld van verschil met 50 jaar geleden. Door de snelle opkomst van de levensmiddelenindustrie en de logistieke mogelijkheden hebben we steeds meer verschillende soorten (fabrieks) voedsel tot onze beschikking. De overdaad van het aanbod en onze huidige manier van eten veroorzaakt deels de huidige Westerse gezondheidsproblematiek. De voedingsindustrie houdt ons voor de gek met misleidende etiketten en onjuiste voedingsclaims van fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is hét platform waarop ik samen met een aantal enthousiaste diëtisten en voedings/gezondheidswetenschappers onze kennis met je deel. Laat je door ons inspireren hoe je gezond boodschappen kunt doen, koken, bakken en (uit) eten!

Recepten

Serveersuggestie Linzensalade

Recept van I'm a foodie:

Linzensalade

Ingrediënten:
appelciderazijn, bladpeterselie, feta, gemalen zwarte peper, granaatappelpitjes, linzen, olijfolie en venkel

Toon alle recepten