Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono - Espumas & Mousses

Espumas & Mousses

Een boek van Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono

We hebben 26 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Espumas & Mousses, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De culinaire wereld staat niet stil. Er worden voortdurend nieuwe manieren gevonden om onze smaakpapillen in vervoering te brengen. Een nieuwe trend zijn allerlei soorten mousse, die soms ook wel espuma, emulsie, whip of spuma worden genoemd. Voor sommige recepten hebt u een slagroomspuit nodig, maar u kunt de schuimende textuur ook gewoon met een garde tevoorschijn toveren. Wat dacht u van een smoothie van tomaat met selderie-espuma, een avocadowhip met kiwi en gerookte zalm of een eendenlevermousse met uienchutney? Of gaat u liever voor een trendy dessert zoals appelmousseline met rum of aardbeienschuim met rabarber? Mousses zijn er voor ieder seizoen en voor ieders smaak. Sla snel dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van de moderne keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Espumas & Mousses

Een greep uit de 26 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Toon alle 26 recepten in dit boek