Snack of tussendoortje uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Stigghiole (stigghiole)
- Ingrediënten:
- buikvet, ei, lamsdarm, lamslever, olijfolie, peper, peterselie, provolone en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, groente, kaas, kaneel, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turks kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl: