Eva Posthuma de Boer - Keukenkastje – Ei

Keukenkastje – Ei

Een boek van Eva Posthuma de Boer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Keukenkastje – Ei, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eén ei, op zondag. Zo was het ooit. Eén ei, zachtgekookt, in een eierdopje. Kopje eraf, zout erop, reepjes geroosterd brood met half gesmolten roomboter. Heilig. Maar wee je gebeente als je dat genot ook op maandag wilde beleven. Niks ervan! Meer dan één ei per week was ongezond.Gelukkig is dat onzalige idee van tafel, en mogen we naar hartenlust eieren eten – zolang ze van blije kippen komen, dat dan wel. Wat is het verschil tussen scharrel, biologisch en vrije uitloop? En tussen een wit en een bruin ei? Een boekje over ei, vol recepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken