Recept uit Turkse kookkunst:
Şehriye çorbasi - Vermicellisoep
- Ingrediënten:
- boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, runderbouillon, tomatenpuree en vermicelli
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: