Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, fruit, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-12:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten: