Recept uit Haute cuisine op klompen:
Kalfslever met uien-roomsaus en gebakken appel
- Ingrediënten:
- appels, bieslook, bloem, boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, peper, room, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, fruit, kaas, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen: