Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneigroentekippenbouillonknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnsjalotslagroomtijmtomatenpureewaterwitte wijnzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:

Uiensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, foelie, jeneverbes, knoflook, laurier, peper, prei, rode wijn, tamari, ui, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftenfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, brandy, cognac, karkas van kreeft, knoflook, laurier, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, visfumet, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Kreeft met Macvin en kastanjepuree

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, dragon, gevogeltefond, honing, kastanje, kippenfond, kirsch, macvin, meiknol, olijfolie, oosterscheldekreeft, prei, ui, venkel, visfumet, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Ierse stoofschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, guinness, knolselderij, laurier, magere spekblokjes, peper, peterselie, riblappen, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Flespompoenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge vermout, extra vierge-olijfolie, flespompoen, laurier, parmezaanse kaas, peperkorrels, risottorijst, salie, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Risotto met asperges

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, jonge groene asperge, laurier, parmagiano reggiano, peper, risottorijst, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...